Massages

Massages laden je batterijen weer op en brengen je in een staat van diepe ontspanning, vergelijkbaar met de effecten van een weekje vakantie! Kom heerlijk genieten uit een assortiment van verschillende massages.

PHYTO 5 Zweedse Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage met warme, gearomatiseerde plantenolie. Drie massagetechnieken worden ingezet: effleurage (strijken) van de huid, petrissage (kneden) van spieren en bindweefsel, en tapotage (kloppen) van spierweefsel. Aangevuld met fricties (drukwrijftechnieken), compressie (druk) en vibratie (trillen) (± 60 min.)

Vermindert stress in het lichaam.
Vermindert pijn, gewrichtsstijfheid en bevordert herstel na letsel.PHYTO 5 PHYTO 5- Energetische Quantum Massage
De Quantum Massage draagt bij aan de verhoging van je vibratie. Door de emotie die bij u past in evenwicht te brengen, zal u zich sterker en beter voelen. Relaxatie op een hoger niveau! (60 min.)

Quantum Emotie diagnose
Energetische doorstroming van de rug met chromatherapie
Massage met warme violette klei en energetisch serum
Kundalini Reiki

PHYTO 5 Massage ZEN Body Exfoliation
Geniet van een verkwikkende massage, waar je hele lichaam onder handen wordt genomen met de Phyto 5 natuurlijke peeling van bamboe en lotus. Een heerlijke verfrissende ervaring, mede door het zinnenstrelende aroma van Guyac Hout, Sinaasappel en Ylang ylang. (± 60 min.)

Ontspannende en hydraterende beauty behandeling.
Uw huid is perfect ontdaan van alle dode huidcellen.

PHYTO 5 Hot Stone Massage
Toppertje tijdens de koude maanden. Verwarmde lavastenen worden d.m.v. effleurages (strijkbewegingen) over het lichaam gestuurd, zodat ze hun warmte gelijkmatig kunnen afgeven. Afgewisseld met pettrisages (knedingen) zorg dit voor een diepe werking, om pijnlijke spieren en gewrichten te ontspannen. (± 60 min.)

Vermindert stress en geeft door de extra warmte een cocoon gevoel.
Vermindert pijn, gewrichtsstijfheid en bevordert herstel na letsel.© REFRESH - BEAUTY AND HAIR SALON